Over mijzelf

Mijn naam is Petra DaniŽlse - de Jonge , geboren in 1968 in Kloetinge en opgegroeid in Goes. Na het behalen van mijn gymnasium diploma ben ik gaan werken op de klantenservice van de toenmalige ZHV Ziektenkostenverzekering.

Na een aantal jaren kwam ik thuis te zitten met een burn- out en was het voor mij de hoogste tijd om het roer om te gooien.

Omdat ik in de reguliere geneeskunde niet verder kwam met mijn klachten en ik constant tegen dichte deuren opliep ben ik gaan zoeken in het zgn. alternatieve circuit. Ik kwam in aanraking met Reiki en een wereld ging voor mij open. Binnen korte tijd voelde ik mij zoveel beter en de burn-out klachten verdwenen binnen 3 maanden.

Ik was zo geÔnteresseerd geraakt in alternatieve geneeswijzen dat ik diverse cursussen ben gaan volgen om hier meer over te weten te komen.

De Reiki graden waren voor mij een hele openbaring en een enorme stimulans om verder te gaan op dit pad, dit leidde uiteindelijk tot het Reiki Masterschap in 1999. Ook volgde ik de opleidingen tot Bach Bloesemspecialiste en de opleidingen ziekteleer en anatomie, praktijkvoering ,chakraleer, aroma-en edelsteentherapie, parapsychologie en reflexogie.

In 2000  heb ik toen het besluit genomen om de ZHV /CZ vaarwel te zeggen om zelf een praktijk voor holistische therapie te beginnen. Het is voor mij een levensdoel geworden om zowel volwassenen en kinderen te helpen op hun levenspad om zichzelf weer terug te vinden, hun zelfgenezend vermogen weer te activeren, om het licht in zichzelf en in hun leven weer te laten schijnen en  hun klachten te verhelpen.

In die tijd kwam ik er ook achter dat ik hoogsensitief ben (HSP). Er vielen veel puzzelstukjes op hun plek en het verklaarde ook heel veel van mijn klachten zoals gauw overprikkeld zijn en het grote invoelvermogen naar anderen toe.

Ook mijn heldervoelendheid, mijn helder weten en helderziendheid ontwikkelden zich in een hoog tempo. Zij helpen mij nu bij behandelingen en coaching sessies om nog sneller en doelgerichter  het resultaat te bereiken wat de cliŽnt voor ogen heeft.

Ik heb ook veel cursussen en workshops gevolgd over het HSP zijn en ik heb een aantal jaren geleden opleiding tot  HSP coach afgerond voor zowel kinderen als volwassenen  evenals de opleiding tot psychologisch coach voor ondersteuning bij emotionele problemen en rouwverwerking.

De laatste jaren volg ik vele cursussen en workshops  om de nieuwste ontwikkelingen op energiegebied mijzelf eigen te maken zoals Quantum Touch. Op deze manier heb ik veel mogelijkheden om bij een behandeling uit te kiezen wat het beste past bij de persoon of klachten.

 Ik heb inmiddels een zeer ruime levens- en werkervaring en ik doe dit werk nog steeds met heel veel plezier en voldoening. Voor mij is elke cliŽnt bijzonder en uniek en is het elke keer opnieuw een uitdaging om het licht weer te laten schijnen voor de cliŽnt en de klachten te verhelpen.

Ik hoop u te mogen ontmoeten in mijn praktijk !

Zonnige groet,

Petra DaniŽlse - de Jonge
Roofvogelstraat 5
4451 CP Heinkenszand
06 22625183
mail :reikipraktijk@zeelandnet.nl

website : www.reikipraktijkzeeland.nl