Energiewerk


Het grootste gedeelte van de werkwijzen die ik gebruik in mijn praktijk vallen onder energiewerk. Het grondbeginsel van energie is namelijk dat alles in wezen bestaat uit energie. Je kan verschillende benamingen geven aan energie zoals: Chi, Ki of Prana.
 
Als er ziekte, psychische of emotionele disbalansen ontstaan dan is dit energieveld uit balans. 
Dit kan diverse oorzaken hebben op zowel lichamelijk, emotioneel of mentaal gebied. Tijdens een healing of reading worden deze disbalansen opgespoord en behandeld. 
Dit brengt de cliŽnt opnieuw in balans zodat het zelfgenezend vermogen zijn werk weer kan doen. Er wordt tijdens een healing gebruik gemaakt van visualisatie, meditatie, engelenwerk, Reiki, planetaire energieŽn, kristaltherapie, chakratherapie, en diverse geavanceerde healingtechnieken die ik me in de afgelopen jaren eigen heb gemaakt. Hierbij moet je denken aan Eternal Light energieŽn, Masterschap in de Silent Power, 7 Colours of Angels, Light Dream Energy, White Light Self Empowerment EnergieŽn en veel andere soorten energievormen. Tevens helpen mijn helderziende en  heldervoelende vermogens bij healingen en readings.

Tijdens een healing of reading worden blokkerende en vastzittende (emotionele) patronen doorbroken en opgeruimd, de energie kan weer vrij door het lichaam en de energievelden stromen.
 
Na een healing voelen mensen zich opgeruimd en schoon. Ze voelen zich weer energierijk.

Met energiewerk kan je ook de volgende doelen bereiken:

         Je leert je energie beter beheersen

         Je leert energievretende patronen veranderen zodat je meer energie krijgt

         Je leert hoe je energieŽn van anderen buiten je kunt houden. Wat heb jij ervoor nodig om de deur dicht te zetten en te houden zodat je eigen energie bij jezelf blijft?

 

Energiewerk leert je methodes om andermans energie terug te sturen en  om je eigen energie terug te halen.

Energiewerk geeft je ook mogelijkheden om een dieper contact met je zelf, je eigen ziel en je gidsen op te bouwen.

 

Een diepere laag van energiewerk zijn de technieken die je helpen om je leven te beÔnvloeden. Zoals leren werken met de Wet van de Aantrekkingskracht. En nee, dan heb ik het niet over snel rijk worden of grote villaís naar je toe trekken. Maar over leren hoe energie werkt, om te leren herkennen wat jij het universum inzendt en wat je dus aantrekt. Je kan dit vervolgens beÔnvloeden door de juiste keuzes voor je zelf te maken.

 

Spreekt je dit aan , neem dan gerust contact met mij op voor vrijblijvende informatie of een afspraak. Dit kan telefonisch, per mail of via het contactformulier.