ETERNAL LIGHT ENERGYģ

 Waar komt deze energie vandaan? 

Het Eternal Light systeem is een combinatie van GAIA (aarde) energie en planetaire energieŽn , een systeem ontwikkeld door Shimara Kumara. Zij heeft de inwijdingen en workshops gegeven in Nederland , welke ik allemaal gevolgd heb van 2002 tot en met 2006.

 Deze energieŽn , stralen (ray)van planeten genoemd hebben een hogere trillingsfrequentie en genezende energie en werken dus sneller dan aarde energie (Reiki)  en elke planeet of ray werken specifiek met een eigen frequentie en werking op het lichaam, aura en chakra`s.

 Na een volledige training en inwijdingen in dit systeem van alle energieŽn van planeten komt er een krachtig reeks van verschillende energieŽn door de handen voor een krachtige genezing. Iedere inwijding zal door zijn eigen unieke trillingsfrequentie een blokkade uit jouw eigen systeem oplossen voor meer balans, energie, rust en harmonie in de wereld.

 

 Wat doet deze energie?

 

Door de Gaia energie wordt je in een bepaalde trillingsfrequentie gezet, waardoor de energie van de andere 14 planeten beter door kunnen komen en kunt dragen. Gaia kan ook heel goed als een op zichzelf staande energie gebruikt worden voor het geven van healingen. Deze energie, net als de andere stalen, komt vanuit de 5de dimensie. Dit maakt dat de energie hoger is in trilling dan bijvoorbeeld Reiki.

 

Je krijgt voor elke straal een aparte inwijding want elke straal heeft zijn eigen specifieke trillingsfrequentie. Per workshop zijn er maximaal 3 stralen mogelijk om een inwijding in te krijgen. Je kan hierna ook zelf met deze energieŽn gaan werken bij energiebehandelingen, ook in combinatie met Reiki bijvoorbeeld. Het geeft een krachtiger en sneller resultaat en ook bij jezelf komen er energieŽn op gang om een hoger enerieniveau te bereiken.

 

Het is ook mogelijk om een energiebehandeling te krijgen met Eternal Light Energyģ                         

Alle stralen komen hierbij aan bod zodat je een diepgaander, intenser en krachtigere behandeling krijgt.

 

 

 GAIA:

Het aarde-element Healing Ray is fundamenteel voor de hele Eeuwige Licht healing systeem.

Gaia is de energie van het aarde element. Het is tevens de eerste planeet en de basis van het Eternal Lightģ systeem.

 

 De Maan Ray:

The Water Ray is verbonden met ons emotionele lichaam op een subtieler niveau, en dus aan onze emotionele reacties op anderen, onze angsten en woede, verdriet en vreugde, voor iedereen zijn emoties van de ene of andere soort.

 

 De Zon en de Greater Sun Ray:

Door middel van inwijding in het Vuur Ray, is men niet alleen in staat om dit geschenk van Licht te gebruiken om anderen te helpen, maar men is ook beter in staat om de helende kracht absorberen uit de fysieke zon zonder te verbranden.

 

De Mercury Ray en de Engelen Ray Ether :

De elementaire frequentie van Air wordt geassocieerd met het mentale vlak en de geest. Deze verbinding gaat door de vele niveaus van zijn of bewustzijn, het bereiken van uit de geest van Moeder / Vader God aan de menselijke geest, uit het zaad creatieve gedachten van God, goden, Verrezen Meesters aan elke gedachte die we hebben individueel.

 

 

De Saturn Ray :

Saturnus is een Goddelijke Straal van Genezing, die heel specifiek is voor het opruimen van karmische patronen of geblokkeerde energie als gevolg van karma.

 

De Venus Ray:

Initiatie in de Venus Straal van Onvoorwaardelijke Liefde brengt een hart openen en dus de mogelijkheid om een meer liefdevolle en accepteren van de natuur, zowel met anderen, maar wat nog belangrijker is met zichzelf te ontwikkelen.

 

De Chiron Ray:

De planeet Chiron zelf is een brug tussen binnen en buiten planeten, en het is dat de brug die ons helpt te bereiken hogere energieŽn en trek ze in ons. De Goddelijke genezing Straal van Chiron helpt bij het genezen ons diepste wonden en angsten. Het bereik is niet zo individu in zijn werking. In plaats daarvan is het helpen van de mensheid de diepste wond, een gevoel van isolatie en scheiding van geest of God los te laten.

 

De Pluto Ray:

Pluto is de planetaire energie van transformatie en de Pluto ray is een krachtige energie clearing diepe blokken en patronen, maar het geeft ook bescherming door de versterking van onze cellulaire en aura "tolerantie" ten opzichte van alle vormen van straling, natuurlijke aarde, kunstmatige en andere achtergrond straling in verontreinigde gebieden.

 

De Neptune Ray:

De Neptune Healing Straal van Goddelijke energie is waarschijnlijk het meest prominent te zien in de heilzame werking van het opstellen verborgen zaken uit het onderbewustzijn naar het waakbewustzijn te worden behandeld en / of losgelaten en getransmuteerd. Het kan ook brengen herinnering aan zeer levendige dromen.

 

De Mars Ray:

De energie van de Mars Ray werkt aan de volledige activering van de basis chakra om de volledige aarding en verbinding met de aarde mogelijk te maken; dit geeft een stabiliserende invloed op het hele fysieke lichaam en ook meer evenwicht op het emotionele niveau .

 

De Uranus Ray:

De Goddelijke genezing Ray van Uranus helpt ons om door elke overgang rustig, gemakkelijk en zonder angst. De Uranian energie die eerst wat kan te vinden verontrustende, is natuurlijk direct gerelateerd aan de nieuwe cyclus die de mensheid en Moeder Aarde zijn onderweg naar Age of Aquarius (het astrologische teken Waterman wordt geregeerd door Uranus).

 

De Jupiter Ray:

De dynamische kracht en energie van de planeet Jupiter staat voor uitbreiding op alle niveaus van zijn. Wanneer men bewust is het werken met deze trilling wordt men zich zeer bewust van hoe beperkt we zijn in ons ego geloofssystemen terwijl in een fysiek lichaam.

   

 

   

De Sirius Ray:

De Sirius Ray is de energie die iedereen houdt. Het is leuk, vrolijk en helpt ons laat onze creatieve energie als het werkt over het verwijderen van blokkades in onze sacrale en de keel chakra's.

 

Geciteerd uit het boek Beyond Reiki - Eternal Lightģ van Shimara Kumara